Servicii Design Grafic

LOGO
Graphic Design Publicitar
BANNERE
PLIANTE
AFISE
CARTI DE VIZITA
PROMOTII PRODUSE

CE ESTE UN LOGO ?

KL FILM Design Grafic, Creare Logo, Bublicitate Timisoara

Este un element de identificare a unei afaceri, a unui produs sau serviciu. Mai exact, este semnul care face diferența dintre tine producator de șosete si concurentul tau care face aceleași șosete ca tine. Este reprezentat de un simbol grafic, însoțit sau nu de text, care prin formă, culoare și conținut (mesaj) contribuie la construirea brand-ului tău.
Fiind cel mai important instrument al identității vizuale și primul factor pe baza căruia se face diferențierea, logo-ul este prezent în toate materialele ce alcătuiesc identitatea vizuală. 

Un logo prost realizat, lipsit de originalitate, superficial sau chiar de prost gust este o cheltuială ineficientă pentru că poate plasa firma într-o zona gri sau chiar dezagreabilă.
Crearea unui logo profesional este o investiție.
Un logo profesional, bine realizat poate să atragă clienți devenind o investiție de succes.

KL Film

LOGO
Graphic Design

Grafica Timisoara, Servicii Grafica Timisoara, Design Grafic, AFISE, Branding, CARTI DE VIZITA, Creare Site, Foto Video Timisoara, Fotograf Timisoara, grafica publicitaraBANNERE, Grafica Timisoara, Graphic Design Timisoara, Grasphic Design, KL FILM TIMISOARA, LOGO, PLIANTE, PROMOTII PRODUSE,Servicii Rebranding, Servicii Grafica,

KL FILM - Grafica Publicitara

Semnificând servicii de creație si pregătire pentru tipar care trebuie să atinga două scopuri: să trimită un mesaj și să capteze atenția consumatorilor, serviciile de grafică publicitară fac parte integranta din identitatea vizuală și împreună cu logo design, cartea de vizită, afisul sau site-ul web au nevoie de o conceptie si un design unitar, pentru ca in final, sa consolideze un brand.

KL Film Timisoara

Graphic Design Publicitar
BANNERE
PLIANTE
AFISE
CARTI DE VIZITA
PROMOTII PRODUSE

Telefon

+40-722-41 42 40

Locația noastră

TIMISOARA, Str. Dr. Liviu Gabor Nr.4

Scrie-ne

contact@KLFilm.ro

KL FILM TIMISOARA REBEANDING COMPANY
Design Grafic Timisoara
KL FILM - REBRANDING COMPANY